NOU CURS INICIACIÓ A L’ART FLORAL

Inscripció:

http://dadaflor.com/botiga/tallers/iniciat-en-art-floral-18/

Amb els nou curs ANY, a DADAflor hem preparat un nou curs per tothom que es vulgui iniciar en art floral. Apendrem a fer rams i composicions de forma técnica i creativa perquè adquiriu els coneixements bàsics per el·laborar dissenys florals variats.

Són cursos amb poc alumnat per poder està de forma més personalitzada amb cada alumne en un aula totalment equipada i nova, en un espai agradable per disfrutar de les flors, creativitat i bona companyia.

Preu dels cursos:

INICIAT EN ART FLORAL: 120€ per persona ( inclou els 5 dies de classes + tot el material floral  i tècnic necessari durant tot el curs ).

 

Con el nuevo año, en DADAflor hemos preparado un nuevo curso de iniciación al arte floral. Apendreréis a hacer ramos y composiciones de forma técnica y creativa para que podáis adquirir los conocimientos básicos para elaborar diseños florales de todo tipo.

Son cursos con poco alumnado para poder estar de forma más personalizada con cada uno, en una aula totalmente equipada y nueva, en un espacio agradable para disfrutar de las flores, la creatividad y buena compañia.

Precio de los cursos:

120€ por persona ( incluye los 5 dias de formación + todo el material floral y técnico necesario para todo el curso.

Inscripción:

http://dadaflor.com/botiga/tallers/iniciat-en-art-floral-18/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Descartar