Showing 1–12 of 29 results

ESTEM MOLT CONTENTES DE LA RESPOSTA QUE HAN TINGUT ELS NOSTRES LOTS DE NADAL, HA SIGUT TOT UN ÈXIT, MOLTES GRÀCIES PER CONFIAR-HI!

Però hem d’anunciar que la campanya de lots d’aquest any ha finalitzat.

Ens veiem l’any vinent amb més i millor 😉

Moltes gràcies i que acabeu de passar unes bones festes!!

Canela fina i DADAflor.

Fora d'estoc
20,00

. Pack regal que inclou un ram de tardor + panot de xocolata negra El ram de tardor està elaborat amb material vegetal natural que s'asseca molt bé, perquè us duri una bona temporada a casa. Mides aproximades: 25 cm d’alt x 15 cm d’ample. Disponible en  dos colors. Ingredients Panot de xocolata de 12 x 12 cm: Xocolata 64% amb cruixent de galeta de xocolata amb llet, liofil.litzat de grosella negra i petazeta de gerds. Boníssim!

Fora d'estoc
20,00

.   Packs regal que inclou un ram de tardor + rajola de xocolata amb llet. El Ram de tardor està elaborat amb material vegetal natural que s'asseca molt bé, perquè us duri una bona temporada a casa. Mides aproximades: 25 cm d’alt x 15 cm d’ample. Disponible en dos colors. Ingredients Panot de xocolata de 12 x 12 cm: Xocolata amb llet amb liofil·litzat de fruita de la passió, cruixent d'ametlla garrapinyada i petazeta de llima. Boníssim   Preu: 20€ ( Amb ports inclosos a tota Espanya ) [button size="medium" style="primary" text="+ INFO" link="/contacte" target=""] + INFO

Fora d'estoc
20,00

. Pack regal que inclou un ram de tardor + rajola de xocolata negra. El Ram de tardor està elaborat amb material vegetal natural que s'asseca molt bé, perquè us duri una bona temporada a casa. Mides aproximades: 25 cm d’alt x 15 cm d’ample. Disponible en dos colors. Ingredients de Panot de xocolata blanca  de 12 x 12 cm: Xocolata blanca amb rosa cristal·litzada, iogurt liofil·litzat i festucs. Boníssim!

Fora d'estoc
37,00

Pack nadalenc ideal per empreses i/o particulars. Aquest pack inclou Un centre de taula nadalenc i un Panettone artesà, tot  ben embalat en un caixa. Característiques del producte: Centre de taula nadalenc de 20 cm de llarg x 14 cm d'alçada elaborat amb materials secs, decoració nadalenca i espelma de cera. Panettone Artesà de 430 gr. Ingredients: Farina de blat, mantega, aigua, gemma d'ou pasteuritzada, massa mare natural ( farina de blat i aigua) massa mare deshidratada, sal, llevat fresc i aromes naturals. Gianduja: Sucre, llet sencera en pols, mantega de cacau, pasta de cacau, lecitina de soja, extracte natural de vainilla i avellana. Preu: 37€ ( Ports inclosos a tota Espanya) + INFO

Fora d'estoc
27,00

Aquest pack inclou Una rosa preservada i un Panettone artesà, tot  ben embalat en un caixa. Característiques del producte: Rosa preservada: Es una rosa natural, deshidratada, tractada i tenyida perquè perduri intacte + de 2 anys.  Hi ha la possibilitat d'afegir més d'una rosa amb base de cartró i/o rosa preservada amb base de ceràmica. Demana'ns més informació! Panettone Artesà de gianduja de 430 gr. Ingredients: Farina de blat, mantega, aigua, gemma d’ou pasteuritzada, massa mare natural ( farina de blat i aigua) massa mare deshidratada, sal, llevat fresc i aromes naturals. Gianduja: Sucre, llet sencera en pols, mantega de cacau, pasta de cacau, lecitina de soja, extracte natural de vainilla i avellana. Preu: 27€ Inclou un panettone + una rosa amb base de cartró   de 5x5x5 cm. Consultar gammes de colors ( Ports inclosos a tota Espanya) Preu: 44€  Inclou un panettone + una rosa amb flor seca amb base de ceràmica ( 8x8x8 cm). Consultar gammes de colors  ( Ports inclosos a tota Espanya)

Fora d'estoc
38,00

Aquest pack inclou Un arbre de nadal fet amb fusta i un Panettone artesà de gianduja, tot  ben embalat en un caixa. Característiques del producte: Arbre de nadal  Panettone Artesà de gianduja de 430 gr. Ingredients: Farina de blat, mantega, aigua, gemma d’ou pasteuritzada, massa mare natural ( farina de blat i aigua) massa mare deshidratada, sal, llevat fresc i aromes naturals. Gianduja: Sucre, llet sencera en pols, mantega de cacau, pasta de cacau, lecitina de soja, extracte natural de vainilla i avellana. Preu:  Inclou un panettone + un arbre de nadal

Fora d'estoc
28,00

El ram de tardor està elaborat amb material vegetal natural que s'asseca molt bé, perquè us duri una bona temporada a casa. Mides aproximades: 25 cm d’alt x 15 cm d’ample. Disponible en  dos colors. Panettone Artesà de gianduja de 430 gr.Ingredients: Farina de blat, mantega, aigua, gemma d'ou pasteuritzada, massa mare natural ( farina de blat i aigua) massa mare deshidratada, sal, llevat fresc i aromes naturals. Gianduja: Sucre, llet sencera en pols, mantega de cacau, pasta de cacau, lecitina de soja i extracte natural de vainilla i avellana. Preu: 28€ Inclou un Panettone artesà de gianduja i un ram de tardor ( Ports inclosos a tota Espanya)  

Fora d'estoc
25,00

Aquest pack inclou Un vesc tradicional i un panettone artesà de gianduja ben embalat en un caixa. Característiques del producte: Vesc tradicional: Ramet de vesc natural embolicat amb tela de sac i lligat amb rafia natural.   Panettone Artesà de gianduja de 430 gr. Ingredients: Farina de blat, mantega, aigua, gemma d'ou pasteuritzada, massa mare natural ( farina de blat i aigua) massa mare deshidratada, sal, llevat fresc i aromes naturals. Gianduja: Sucre, llet sencera en pols, mantega de cacau, pasta de cacau, lecitina de soja i extracte natural de vainilla i avellana. Preu: 25€ Inclou un Panettone artesà de gianduja i un vesc tradicional ( Ports inclosos a tota Espanya)  

Fora d'estoc
27,00

Aquest pack inclou Un vesc modern i un panettone artesà de gianduja ben embalat en un caixa. Característiques del producte: Vesc modern: Ramet de vesc natural + decoració nadalenca de fusta i fulles d’eucalyptus.   Panettone Artesà de gianduja de 430 gr. Ingredients: Farina de blat, mantega, aigua, gemma d'ou pasteuritzada, massa mare natural ( farina de blat i aigua) massa mare deshidratada, sal, llevat fresc i aromes naturals. Gianduja: Sucre, llet sencera en pols, mantega de cacau, pasta de cacau, lecitina de soja i extracte natural de vainilla i avellana. Preu: 27€ Inclou un Panettone artesà de gianduja i un vesc modern ( Ports inclosos a tota Espanya)  

Fora d'estoc
30,00

Pack regal que inclou un arbre de nadal + panot de xocolata negra Arbre de nadal:Arbre de nadal:  Arbre de fusta de 25 cm d’alçada * 12 cm d’amplada decorat amb tot amb granatosos. Si vols que el fem d’un altre color, posa’t amb contacte amb nosaltres i segur que trobaràs el teu! Ingredients Panot de xocolata de 12 x 12 cm: Xocolata 64% amb cruixent de galeta de xocolata amb llet, liofil.litzat de grosella negra i petazeta de gerds. Boníssim! Preu: 30€ Inclou un arbre de nadal + panot de xocolata negra ( Ports inclosos a tota Espanya)  

Fora d'estoc
30,00

Pack regal que inclou un arbre de nadal + panot de xocolata amb llet Arbre de nadal: Arbre de nadal:  Arbre de fusta de 25 cm d’alçada * 12 cm d’amplada decorat amb tot amb granatosos. Si vols que el fem d’un altre color, posa’t amb contacte amb nosaltres i segur que trobaràs el teu! Ingredients Panot de xocolata de 12 x 12 cm: Xocolata amb llet amb liofil·litzat de fruita de la passió, cruixent d'ametlla garrapinyada i petazeta de llima. Boníssim!   Preu: 30€ Inclou un arbre de nadal + panot de xocolata amb llet ( Ports inclosos a tota Espanya)

Fora d'estoc
30,00

Pack regal que inclou un arbre de nadal + panot de xocolata blanca Arbre de nadal:  Arbre de fusta de 25 cm d’alçada * 12 cm d’amplada decorat amb tot amb granatosos. Si vols que el fem d’un altre color, posa’t amb contacte amb nosaltres i segur que trobaràs el teu! Ingredients de Panot de xocolata blanca  de 12 x 12 cm: Xocolata blanca amb rosa cristal·litzada, iogurt liofil·litzat i festucs. Boníssim!   Preu: 30€ Inclou un arbre de nadal + panot de xocolata blanca ( Ports inclosos a tota Espanya)  

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Descartar