QUI SOM

QUI SOM

DADAflor és passió per la flor com a material creatiu. És amor pel color. És respecte per l’escultura. Curiositat per la innovació i bogeria per la tria de materials. Se’ns fa difícil definir amb poques paraules que és DADAflor. El que si podem dir és que és l’unió de molts amors per diferents disciplines artístiques unides en aquest nom.  DADAflor sorgeix del Dadaisme com a moviment artístic, on es descontextualitzaven elements quotidians fins a convertint-los en peçes artístiques. I és això el que DADAflor vol aconseguir: Fer que tot allò que ens envolta pugui formar part d’una composició floral el més onírica possible. Per això vam trobar que era el nom més conseqüent.

Volem compartir amb tu i fer que aquesta suma de passions facin gaudir també als teus.

Benvinguts a DADAflor, endavant!

VALORS

“DADAflor és més que un taller floral, és un estil de vida”
Marta Arnau.

CREATIVITAT

90%

COLOR

90%

IMAGINACIÓ

86%

FORMACIÓ

68%

EQUIP

MARTA ARNAU

D’ON VENIM?

LICENCIADA EN BELLES ARTS

Títol otorgat l’any 2000 per l’Universitat de Barcelona. Cursant dos especialitats: Escultura i pintura.

La Marta disfruta molt unint aquestes técniques amb la de la flor tallada.

TÍTOL DE CUINA PER L’ESCOLA HOFFMANN

La cuina d’entrada sembla lluny de l’art floral, però tota composició té els seus ingredients i els seus tempos, la cuina és un altre de les seves passions i amb la flor crea autèntiques receptes innovadores.

TITULADA EN DISSENY GRÀFIC I WEB.

Técnic en Disseny Gràfic i Web máster dissenyador de pàgines Web. Escola Professional d’aplicacions informàtiques. Homologat per la A.E.C.E.I.  Aprenentatge més que útil per crear pressupostos i propostes atractives per els seus clients.

OFICIAL FLORISTA

Va ser després de totes aquestes formacions que va entrar el món de l’art floral a la seva vida. És va titular com a oficial florista a l’escola Rosa Valls formació mentre treballava com a dissenyadora.

PROFESSORA D’ART FLORAL

Va començar donant classes a centres cívics de Barcelona i centres privats,  ara té l’honor de formar part de l’equip de Rosa Valls Formació.

DADAFLOR NEIX AL CENTRE DE BARCELONA

El projecte va néixer a l’eixample al 2009 amb la idea de donar a conéixer el seu art. Aquesta primera faceta dàdica va durar 5 anys d’aprenentatge constant que li ha donat la possibilitat ara de convertir-se en un taller tenint així la possibilitat de concentrar les seves energies en els seus clients i alumnes.

TENS UNA IDEA? NOSALTRES T’AJUDEM A FER-LA REALITAT.