Showing 1–12 of 29 results

LOTS DE NADAL: Creats per DADAflor i Canela fina. 
EXTRA, EXTRA!!!

DADAflor ha unit forçes amb Canela fina, un obrador de pastisseria .I  junts hem creat els lots  ideals per aquest proper Nadal, troba el teu!

Ideal per aquestes festes: Flors i dolços, no t’ho pensis més!

20,00

. Pack regal que inclou un ram de tardor + panot de xocolata negra El ram de tardor està elaborat amb material vegetal natural que s'asseca molt bé, perquè us duri una bona temporada a casa. Mides aproximades: 25 cm d’alt x 15 cm d’ample. Disponible en  dos colors. Ingredients Panot de xocolata de 12 x 12 cm: Xocolata 64% amb cruixent de galeta de xocolata amb llet, liofil.litzat de grosella negra i petazeta de gerds. Boníssim!

20,00

.   Packs regal que inclou un ram de tardor + rajola de xocolata amb llet. El Ram de tardor està elaborat amb material vegetal natural que s'asseca molt bé, perquè us duri una bona temporada a casa. Mides aproximades: 25 cm d’alt x 15 cm d’ample. Disponible en dos colors. Ingredients Panot de xocolata de 12 x 12 cm: Xocolata amb llet amb liofil·litzat de fruita de la passió, cruixent d'ametlla garrapinyada i petazeta de llima. Boníssim   Preu: 20€ ( Amb ports inclosos a tota Espanya ) [button size="medium" style="primary" text="+ INFO" link="/contacte" target=""] + INFO

20,00

. Pack regal que inclou un ram de tardor + rajola de xocolata negra. El Ram de tardor està elaborat amb material vegetal natural que s'asseca molt bé, perquè us duri una bona temporada a casa. Mides aproximades: 25 cm d’alt x 15 cm d’ample. Disponible en dos colors. Ingredients de Panot de xocolata blanca  de 12 x 12 cm: Xocolata blanca amb rosa cristal·litzada, iogurt liofil·litzat i festucs. Boníssim!

37,00

Pack nadalenc ideal per empreses i/o particulars. Aquest pack inclou Un centre de taula nadalenc i un Panettone artesà, tot  ben embalat en un caixa. Característiques del producte: Centre de taula nadalenc de 20 cm de llarg x 14 cm d'alçada elaborat amb materials secs, decoració nadalenca i espelma de cera. Panettone Artesà de 430 gr. Ingredients: Farina de blat, mantega, aigua, gemma d'ou pasteuritzada, massa mare natural ( farina de blat i aigua) massa mare deshidratada, sal, llevat fresc i aromes naturals. Gianduja: Sucre, llet sencera en pols, mantega de cacau, pasta de cacau, lecitina de soja, extracte natural de vainilla i avellana. Preu: 37€ ( Ports inclosos a tota Espanya) + INFO

27,00

Aquest pack inclou Una rosa preservada i un Panettone artesà, tot  ben embalat en un caixa. Característiques del producte: Rosa preservada: Es una rosa natural, deshidratada, tractada i tenyida perquè perduri intacte + de 2 anys.  Hi ha la possibilitat d'afegir més d'una rosa amb base de cartró i/o rosa preservada amb base de ceràmica. Demana'ns més informació! Panettone Artesà de gianduja de 430 gr. Ingredients: Farina de blat, mantega, aigua, gemma d’ou pasteuritzada, massa mare natural ( farina de blat i aigua) massa mare deshidratada, sal, llevat fresc i aromes naturals. Gianduja: Sucre, llet sencera en pols, mantega de cacau, pasta de cacau, lecitina de soja, extracte natural de vainilla i avellana. Preu: 27€ Inclou un panettone + una rosa amb base de cartró   de 5x5x5 cm. Consultar gammes de colors ( Ports inclosos a tota Espanya) Preu: 44€  Inclou un panettone + una rosa amb flor seca amb base de ceràmica ( 8x8x8 cm). Consultar gammes de colors  ( Ports inclosos a tota Espanya)

38,00

Aquest pack inclou Un arbre de nadal fet amb fusta i un Panettone artesà de gianduja, tot  ben embalat en un caixa. Característiques del producte: Arbre de nadal  Panettone Artesà de gianduja de 430 gr. Ingredients: Farina de blat, mantega, aigua, gemma d’ou pasteuritzada, massa mare natural ( farina de blat i aigua) massa mare deshidratada, sal, llevat fresc i aromes naturals. Gianduja: Sucre, llet sencera en pols, mantega de cacau, pasta de cacau, lecitina de soja, extracte natural de vainilla i avellana. Preu:  Inclou un panettone + un arbre de nadal

28,00

El ram de tardor està elaborat amb material vegetal natural que s'asseca molt bé, perquè us duri una bona temporada a casa. Mides aproximades: 25 cm d’alt x 15 cm d’ample. Disponible en  dos colors. Panettone Artesà de gianduja de 430 gr.Ingredients: Farina de blat, mantega, aigua, gemma d'ou pasteuritzada, massa mare natural ( farina de blat i aigua) massa mare deshidratada, sal, llevat fresc i aromes naturals. Gianduja: Sucre, llet sencera en pols, mantega de cacau, pasta de cacau, lecitina de soja i extracte natural de vainilla i avellana. Preu: 28€ Inclou un Panettone artesà de gianduja i un ram de tardor ( Ports inclosos a tota Espanya)  

25,00

Aquest pack inclou Un vesc tradicional i un panettone artesà de gianduja ben embalat en un caixa. Característiques del producte: Vesc tradicional: Ramet de vesc natural embolicat amb tela de sac i lligat amb rafia natural.   Panettone Artesà de gianduja de 430 gr. Ingredients: Farina de blat, mantega, aigua, gemma d'ou pasteuritzada, massa mare natural ( farina de blat i aigua) massa mare deshidratada, sal, llevat fresc i aromes naturals. Gianduja: Sucre, llet sencera en pols, mantega de cacau, pasta de cacau, lecitina de soja i extracte natural de vainilla i avellana. Preu: 25€ Inclou un Panettone artesà de gianduja i un vesc tradicional ( Ports inclosos a tota Espanya)  

27,00

Aquest pack inclou Un vesc modern i un panettone artesà de gianduja ben embalat en un caixa. Característiques del producte: Vesc modern: Ramet de vesc natural + decoració nadalenca de fusta i fulles d’eucalyptus.   Panettone Artesà de gianduja de 430 gr. Ingredients: Farina de blat, mantega, aigua, gemma d'ou pasteuritzada, massa mare natural ( farina de blat i aigua) massa mare deshidratada, sal, llevat fresc i aromes naturals. Gianduja: Sucre, llet sencera en pols, mantega de cacau, pasta de cacau, lecitina de soja i extracte natural de vainilla i avellana. Preu: 27€ Inclou un Panettone artesà de gianduja i un vesc modern ( Ports inclosos a tota Espanya)  

30,00

Pack regal que inclou un arbre de nadal + panot de xocolata negra Arbre de nadal:Arbre de nadal:  Arbre de fusta de 25 cm d’alçada * 12 cm d’amplada decorat amb tot amb granatosos. Si vols que el fem d’un altre color, posa’t amb contacte amb nosaltres i segur que trobaràs el teu! Ingredients Panot de xocolata de 12 x 12 cm: Xocolata 64% amb cruixent de galeta de xocolata amb llet, liofil.litzat de grosella negra i petazeta de gerds. Boníssim! Preu: 30€ Inclou un arbre de nadal + panot de xocolata negra ( Ports inclosos a tota Espanya)  

30,00

Pack regal que inclou un arbre de nadal + panot de xocolata amb llet Arbre de nadal: Arbre de nadal:  Arbre de fusta de 25 cm d’alçada * 12 cm d’amplada decorat amb tot amb granatosos. Si vols que el fem d’un altre color, posa’t amb contacte amb nosaltres i segur que trobaràs el teu! Ingredients Panot de xocolata de 12 x 12 cm: Xocolata amb llet amb liofil·litzat de fruita de la passió, cruixent d'ametlla garrapinyada i petazeta de llima. Boníssim!   Preu: 30€ Inclou un arbre de nadal + panot de xocolata amb llet ( Ports inclosos a tota Espanya)

30,00

Pack regal que inclou un arbre de nadal + panot de xocolata blanca Arbre de nadal:  Arbre de fusta de 25 cm d’alçada * 12 cm d’amplada decorat amb tot amb granatosos. Si vols que el fem d’un altre color, posa’t amb contacte amb nosaltres i segur que trobaràs el teu! Ingredients de Panot de xocolata blanca  de 12 x 12 cm: Xocolata blanca amb rosa cristal·litzada, iogurt liofil·litzat i festucs. Boníssim!   Preu: 30€ Inclou un arbre de nadal + panot de xocolata blanca ( Ports inclosos a tota Espanya)  

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Descartar